laser pro duro

Moderators: ghulst, DR-Big, zappa.suzuki

Plaats reactie
Peter
Berichten: 61
Lid geworden op: di dec 17, 2002 23:26
Locatie: Alphen aan den Rijn

Hallo,

Heb zo'n prachtige uitlaat in bezit maar heb hem er een jaar geleden afgehaald ivm veel herrie (wilde naar TT assen). Wil hem terug zetten om dat originele uitlaat te veel roest. Nu lijkt alsof die Pro duro helemaal leeg is (kan aan buitenkant niet zien of het een street legal version is). Is het inderdaad zo dat ie leeg/hol moet zijn (in demper). Indien nee, wat kan je er dan aan doen?

Peter
Gast

Waarschijnlijk bedoel je dat je door de demper heen kan kijken. Bij de meeste dempers is dit normaal. De demping zit in een geluidsabsorberend materiaal wat zich in de huls bevind. Mocht die demping weg zijn, kan je de demper opnieuw vullen met demperwol. Tegen het geluid kan je ook een db killer plaatsen. laser heeft ze te koop voor elk gangbaar model. Dit is een bus die je achterin de demper schroeft en het teveel db’s wegneemt.
Succes met je motor
Groeten Jeroen van der veen
www.supermotohallum.nl
JerOEN XRV
Berichten: 29
Lid geworden op: di feb 11, 2003 20:16
Locatie: Zaandam

Klopt! Als je door de demper heen kunt kijken heb je de illegale (absorptie)versie, als dat niet kan heb je de street legal (reflectie)versie (met schotjes).
Of er in de Produro ook een dB-killer kan weet ik niet, er zit namelijk zo'n mooi roostertje achterin, dat moet je er dan wel even uitzagen ofzo, dus of Laser die ook 'universeel' verkoopt?

JerOEN
ATIC#1007 / TCN#397
Plaats reactie