Amsterdam Dakar

OTR-ritten, enduro's, crosswedstijden, roadbookritten, reizen, enz.

Moderators: henk-v, Jo VdB, Zot, GuyC, Rudy

marcoo
Berichten: 3
Lid geworden op: vr sep 07, 2012 21:35

Amsterdam Dakar

Bericht door marcoo »

Volgend jaar gaan wij op de motor naar Gambia rijden. 3 collega vrienden. Het plan is de Amsterdam Dakar Challenge. Wij zoeken hier nog de perfecte motoren voor. Wij hebben vanaf nu 1 jaar voorbereiding. De motoren die wij kiezen zijn nog niet zeker. De Suzuki DR big heeft voorlopig onze voorkeur vanwege zijn betrouwbaarheid en imposante omvang wat belangrijk is voor de PR.
Elke Suggestie en aanbieding is welkom. Als je denkt dat een Yamaha of Honda de motor is. Laat het weten. Wij staan open. Zoals je weet is de A.D. een barrel race, dus de motoren moeten low budget zijn.

Als je een motorbedrijf hebt, een bedrijf in warme kleding (testen), een bedrijf in avontuur, goede schoenen, Anti mug, kampeer/kookartikelen, outdoor sport, techniek, or whatever. Vertrouwen in een naam die verder gaat, laat het weten. Wij laten jouw naam gaan tot Gambia via de website en Discovery Channel. Wij gaan in november naar Gibraltar. 3 dagen, 3000 km in de winter op de motor zonder kuip, een betrouwbaar barrel. En dan verder... 7000 km tot aan Gambia. Wij vinden het nu al leuk. Heb je ideeën, sponsors, suggesties, waarschuwingen... Laat het weten... Denk mee ajb...

Groeten, Mark, Marco en Rene
Plaats reactie