Roadbook en Tripy rijden met Ad Ketelaars Offroadtrips 2013

OTR-ritten, enduro's, crosswedstijden, roadbookritten, reizen, enz.

Moderators: henk-v, Jo VdB, Zot, GuyC, Rudy

Ad Ketelaars
Berichten: 439
Lid geworden op: di nov 19, 2002 10:48
Contacteer:

Roadbook en Tripy rijden met Ad Ketelaars Offroadtrips 2013

Bericht door Ad Ketelaars »

Met Ad Ketelaars Offroadtrips kun je zowel dagvullende offroadritten rijden in Nederland en Belgie, als 2 en 3 daagse ritten in Frankrijk en Polen.
In het Noord-Franse Meuse gebied, de Zuid-Franse Lozere en in Tjechie/Polen staat in de onderkomens een gids in de vorm van een Tripy voor je klaar, om je door onherbergzame gebieden te loodsen. Het is echter niet aan te raden om daar zonder enige ervaring met roadbooks en navigeren,te gaan rijden. Deze ritten zijn uitgezet voor offroad en enduro motoren.Dus niet voor allroadmotoren.
Het zijn ritten die worden georganiseerd voor rijders die een niet van A tot Z geregelde offroadvakantie zoeken. De roadbooks en Tripy liggen voor je klaar bij de onderkomens. De reservering wordt voor je geregeld maar er is ter plekke geen assistentie aanwezig. Voor rijders die ongedwongen in een mooie omgeving willen rijden, is dit een uitkomst. De gewenste data van je verblijf kun je vooraf, in overleg, zelf kiezen.

Naast de twee dagritten die in het voorjaar en najaar worden georganiseerd (Enclaverit en Hart van Brabantrit), kun je ook kiezen om in Belgie de Transwallonierit te gaan rijden. Om deze ritten uit te kunnen rijden, moet je beschikken over een dosis doorzettingsvermogen. Maar uitrijden is geen "moet".
De Hart van BrabantChallenge is enkel en alleen bedoeld voor de doorgewinterde enduro en rallyrijder. De 500 kilometer lange rit, bevat diepe knipgaten in het terrein en vereist een nauwkeurige navigatie. Je vertrekt bij zonsopgang en bij zonsondergang moet je weer binnen zijn.

Voor meer informatie, zie de agenda.
Minder dB's, meer paden open. www.codegroen.com
Plaats reactie