Informatie avond en inschrijven Alentejo Rally 2011

Moderators: henk-v, Jo VdB, Zot, Rudy, Mars

henk-v
Berichten: 1722
Lid geworden op: di aug 20, 2002 19:52
Locatie: enspijk
Contacteer:

Informatie avond en inschrijven Alentejo Rally 2011

Bericht door henk-v »

Afbeelding

Zin aan een weekje onbezorgd echt offroad rijden? Kom dan 23 februari naar het Rally Bike Center in Lochem voor onze informatie avond over de Alentejo Rally. Niets geen verbinding of mega afstanden rijden over eenvoudige paden, Leppink Adventure houdt van de motorsport en heeft al zijn ervaring verwerkt in deze speelse 100% Offroad Enduro Rally waarbij het genieten van de motorsport voorop staat.

Deze Rally is gemaakt alleen voor motorrijders met een hoop afwisseling en technisch speelwerk verpakt in 100% natuurlijke hindernissen. Ervaring is vereist, maar door de ingebouwde bypasses kunnen de moeilijke passages tegen straftijd worden overgeslagen, hierdoor kunnen mindere goden ook prima meedoen en een bijkomend voordeel is dan dat je de boel ook nog eens heel houdt. Heb je al genoeg rally,s gereden en ben je het roadbook rijden beu of heb je gewoon zin om een weekje lekker onbezorgd te knallen zonder je motor aan te passen dan ben je welkom met een Tripy in de digitale klasse. Door met een Tripy te gaan rijden is de Alentejo Rally net een bepijlde zesdaagse enduro geworden! Als je echter meedoet in de rally klasse maak je borst dan maar nat, aan het perfect kloppend roadbook heb jij je handen vol, nergens anders leer je beter navigeren dan in de Alentejo.

Rally Bike Center, adres: Aalsvoort 51a, 7241 MA Lochem

Naast alle info over de Rally gaan we uiteraard ook in op navigatie en motor preparatie. Vanaf 19.00 uur ben je welkom, de presentatie over de Alentejo Rally begint om 20.00 uur.

Voor alle info kijk snel op onze mooi site en meld je snel aan want met 30 rijders zijn we vol. www.alentejorally.nl

bron; www.enduro.nl
Plaats reactie