Triatlon - 30 juni 2013

Moderators: Djob, celsa

Plaats reactie
ninety
Berichten: 81
Lid geworden op: za jan 10, 2009 21:34
Locatie: Noorderwijk

Triatlon - 30 juni 2013

Bericht door ninety »

De inschrijvingen voor de Clubtriatlon op 30 juni as lopen vlot, met op dit moment reeds een 20 tal geïnteresseerde inschrijvers. Als jij ook zin hebt in een sportieve uitdaging of gewoon eens wil genieten en naar hartelust rond te crossen (ja, hier mag dat!) op een afgesloten parcours laat je dan niet afschrikken door het lopen en fietsen en schrijf gewoon in. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom nodigen we ook alle andere leden en sympathisanten uit om samen te komen supporteren. We doen dit met de motor en maken er een leuk baanritje van met als tussenstop de clubtriathlon. Heb je een baan of allroadmotor en zie je dit wel zitten, kom dan tegen 9u30 naar de parking van de LU (=koekjesfabriek), Pareinlaan 1 in Herentals. Hou er rekening mee dat de kantine aan het crossparcours een beperkte menukaart heeft, breng eventueel zelf iets mee om te eten. met sportieve groet, het clubbestuur
1685
Berichten: 3
Lid geworden op: do jul 22, 2010 15:28
Locatie: Nijlen

Re: Triatlon - 30 juni 2013

Bericht door 1685 »

wauw, dit jaar heb ik voor het eerst kunnen deelnemen, super ervaring.
In men jeugd heb ik veel aan motorcross gedaan. Daarna 25 jaar geen motor meer aangeraak, maar de goesting is er altijd gebleven en 3 jaar geleden heb ik mij via Frans van Genechten een tweedehands 250cc Husqvarna kunnnen aanschaffen. Het beviel me zo goed dat ik ondertussen rondrijd op een nieuwe 310 Husqy. Toen ik terug begon ben ik vrij snel lid geworden van Grensland waar ik voor het eerst over de jaarlijkse triatlon vernam. Daar ik vrij sportief ben sprak dit evenement mij onmiddellijk aan maar door steeds weerkerende knieproblemen bij het lopen en men werk in de weekends bleef ik met veel goesting aan de zijlijn. Tot verleden jaar door toedoen van men vriendin (zij wilde gaan start to runnen) ik toch een laatste poging wilde ondernemen om met haar mee te gaan lopen, Tijdens de aanschaf van nieuw loopschoeisel werd me verteld dat er met men knieën niets mis was, het probleem zat hem in men bekken waardoor er steeds een overbelasting in men knieën optrad. Na de nodige aanpassingswerken aan de loopschoenen heb ik sindsdien geen problemen meer ondervonden. Dus na jaren afzien, dokters en specialisten, echo's, scanners, pillen, spuiten werd het probleem in de Run store opgelost " Leve de medische wereld".
Eén v/d eerste dingen die door men hoofd gingen toen ik terug kon lopen was men droom van deelname aan de triatlon. Men leeftijd van 50+ en het verlof dat ik er moest voor nemen nam ik er met plezier bij.
En jep gisteren was het zover, na maanden, weken, dagen aftellen was het gisteren zover.
Na aflasting van de enduro wedstrijd afgelopen weekend waren er wat extra jongens afgezakt voor deelname en we stonden met een 40 tal enduristen aan de start.
Het weer was ideaal, het parcours lag in het begin vlak maar door de regenval de afgelopen dagen werd dit snel omgetoverd tot een zware bedoening.
Ongeveer 5 Voor 11uur werd het startschot gegeven. Ik had me voorgenomen rustig te beginnen om me zeker niet op te blazen, toch liep het vrij vlot en ik kon als 7e aan het fietsen beginnen, hier werden nog 2 plaatsjes gewonnen en uiteindelijk na een supersnelle omkleding ging ik als 3e met de motor de baan op. Na een klein uur gaan tanken, toen effie het ritme kwijt en tegen de grond en nog een keer tegen de grond om uiteindelijk als 5e te finishen.
Het was men wens ondanks de nodige spierpijn en vermoeidheid om er plezier aan te beleven en het tot een goed einde te brengen, de triatlon uit te rijden. Allemaal gelukt dus ik ben een supergelukkig mens.
ik wil elke sportieve endurist aanraden eens mee te doen aan dit uniek superevenement.
Ik wil via deze alle Grenslandmedewerkers bedanken voor de prachtig georganiseerde dag gisteren en ik hoop er nog vele jaren bij te kunnen zijn.
Motorsportvriendelijke grtjs. Werner.
celsa
Berichten: 1269
Lid geworden op: za dec 22, 2007 16:29
Locatie: Oud-Turnhout
Contacteer:

Re: Triatlon - 30 juni 2013

Bericht door celsa »

hey Werner,
Op sportiviteit staat misschien geen ouderdom, maar als je met 50+ hier nog kunt eindigen op de 5de plaats...................petje af!

ps; bedankt om het evenement nog eens in het licht te plaatsen!
Plaats reactie